Kulit kusam?

Eh itu dulu sekarang tidak lagi. Ini semua penangan kuasa resapan cik oren VCS la ni. Kulit yang kusam dah bertukar jadi berseri-seri persis bidadari.

Hanya dengan penggunaan set Kombo Basic Beauty VCS dah nampak hasil letop macam ni. Apa lagi kalau konsisten dan istiqomah nanti.

Nampak tak dengan kuasa resapan 10x vit C dan glutathione ni pantas masalah kulit dibaiki. Kulit kusam pun cabut lari.

Bagus sangat start sekarang ni tak pasal-pasal terpaksa cantik la raya nanti. Lebau senyum Encik husband awak nanti. Tak de la nak lari bersembunyi lagi. Tampil penuh keyakinan diri dengan senyuman dipipi😘

#VCSUnited

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.