blog

Vitamin C Serum By Annona nie bukan untuk perempuan jea tau.

Vitamin C Serum By Annona nie bukan untuk perempuan jea tau. Lelaki pun boleh pakai serum juga la..Ingat perempuan jea reti jaga kulit pastu nak cantik,lelaki pun nak juga la.. Serum nie sangat ringan teksturnya dan mudah meresap ke kulit..Tak berminyak langsung tau…Mudah jea kan sapu dah cepat meresap… #vcsunited #InfoProduk SKIN REPAIR PROGRAM PERKONGSIAN …

Vitamin C Serum By Annona nie bukan untuk perempuan jea tau. Read More »

Selepas pakai VCS, jeragat makin pudar dan jerawat kecil takot nak timbul dah

Alamak, sampai puji diri sendiri dah bila tengok cermin. Hehe Sebelum ni ada masalah jeragat, jerawat kecil timbul. Tapi selepas pakai vcs, jeragat makin pudar dan jerawat kecil takot nak timbul dah. Best betul penangan VCS ni. Buat customer jatuh cinta pandang kedua.  #vcsunited #Testimoni SKIN REPAIR PROGRAM PERKONGSIAN ARTIKEL Pulihkan Raut Wajah Dengan Annona …

Selepas pakai VCS, jeragat makin pudar dan jerawat kecil takot nak timbul dah Read More »

Macam mana nak kenal skincare yang baik?

Macam mana nak kenal skincare yang baik? Cuba ikut panduan pilih skincare ni ya :- 1. Skincare yang berdaftar dengan KKMPastikan kesahihan dan keselamatan produk terjamin. Check kesahihan pendaftaran produk di laman web NPRA QUEST3 search. 2. Bebas Merkuri, Hydroquinone, Tretinoin. Yang ni sangat penting. Ramai wanita terpengaruh beli skincare yang cepat dapat kesan dalam …

Macam mana nak kenal skincare yang baik? Read More »

HILANGKAN PARUT BERLUBANG!

HILANGKAN PARUT BERLUBANG! Harini kita nak share tentang satu alat yang boleh hilangkan parut berlubang uolls. Alat apa tu?Jeng jeng jeng #drum_berbunyi. Ianya adalah dermaroller ! CARA GUNA:Golek atas golek bawah hora horey,Golek kiri golek kanan hora horey,Golek atas golek bawah golek kiri golek kanan.Sama sama kita golek, ratakan kulit.#AMARAN: Pastikan bunyi lagu macam lagi …

HILANGKAN PARUT BERLUBANG! Read More »

The 60 seconds rules

The Rule of 60 Seconds | Peraturan 60 Saat Ada satu step yang bagi saya sangat penting untuk diikuti jika anda benar-benar mahu mendapat manfaat semaksimum mungkin dari produk penjagaan wajah yang anda pakai. Sebaik sahaja selesai mencuci muka, dan wajah masih lagi dalam keadaan lembap, pastikan anda terus memakai serum dan pelembap wajah dalam …

The 60 seconds rules Read More »

Best gila pakai serum tu! Sekejap ja pimples surut

“BebbbbbBest gila pakai serum tu. Sekejap ja pimples surut. Bukan macam sebelum ni, berminggu-minggu baru hilang. Masuk btol kedua dah aku guna kesan dia mmg cepat. Memang terbaiklah”. Bila baca ni, rasa happy. Customer happy, tak kan kita nak murung pulak kan? Hehe #vcsunited#Testimoni SKIN REPAIR PROGRAM PERKONGSIAN ARTIKEL Pulihkan Raut Wajah Dengan Annona Vitamin …

Best gila pakai serum tu! Sekejap ja pimples surut Read More »

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.