Selepas pakai VCS, jeragat makin pudar dan jerawat kecil takot nak timbul dah

Alamak, sampai puji diri sendiri dah bila tengok cermin. Hehe Sebelum ni ada masalah jeragat, jerawat kecil timbul. Tapi selepas pakai vcs, jeragat makin pudar dan jerawat kecil takot nak timbul dah. Best betul penangan VCS ni. Buat customer jatuh cinta pandang kedua.  #vcsunited #Testimoni SKIN REPAIR PROGRAM PERKONGSIAN ARTIKEL …

HILANGKAN PARUT BERLUBANG!

HILANGKAN PARUT BERLUBANG! Harini kita nak share tentang satu alat yang boleh hilangkan parut berlubang uolls. Alat apa tu?Jeng jeng jeng #drum_berbunyi. Ianya adalah dermaroller ! CARA GUNA:Golek atas golek bawah hora horey,Golek kiri golek kanan hora horey,Golek atas golek bawah golek kiri golek kanan.Sama sama kita golek, ratakan kulit.#AMARAN: …

The 60 seconds rules

The Rule of 60 Seconds | Peraturan 60 Saat Ada satu step yang bagi saya sangat penting untuk diikuti jika anda benar-benar mahu mendapat manfaat semaksimum mungkin dari produk penjagaan wajah yang anda pakai. Sebaik sahaja selesai mencuci muka, dan wajah masih lagi dalam keadaan lembap, pastikan anda terus memakai …