Tahniah!

Minggu lepas kami buat kelas design poster untuk semua team Annona. Kelas ni diterajui oleh RaNia Puan Salasiyah Hassim. Bila masing-masing apply ilmu dan share hasil edit dalam group, masyaAllah rupa-rupanya banyak bakat yang direndam tak dikeluarkan.Pakat keluar taring habis. Bila team seronok main-main design ni, baru sedar rupanya di dalam …

Cara-cara mendapatkan bulu mata & kening lebat

Cara-cara mendapatkan bulu mata & kening lebat. Ingin kelihatan cantik, ikut cara berikut:1.Gunakan lendir pokok lidah buaya.(Dibersihkan terlebih dahulu sebelum di ambil lendirnya)2.Sapukan pada bulu mata dan kening anda.3. Lakukan berulang kali untuk mendapatkan hasil terbaik. #vcsunited #TispKecantikan SKIN REPAIR PROGRAM PERKONGSIAN ARTIKEL Pulihkan Raut Wajah Dengan Annona Vitamin C …

JOM BANTERAS GANGGUAN MISS J

JOM BANTERAS GANGGUAN MISS J Miss J ni kan banyak buat kita rasa sedih, rendah diri, dan paling teruk dia buat kita malu untuk berjumpa orang atau melakukan aktiviti seharian. Faham sangat perasaanya macam mana.Serba tak kena. Tutup dengan 7 lapis mekap pun tak kan mampu mengembalikan keyakinan diri. Nah.. …

JOM CERAHKAN KULIT MUKA!

Bahan : yogurt Senang je nak buat masker yogurt nihh1. Gaulkan yogurt dengan madu asli hingga rata (lebihkan yogurt, madu letak sikit je)2. Sapu pada keseluruh wajah, lebihkan sedikit pada kawasan bermasalah.3. Tunggu hingga 15-20 minit atau sehingga kering4. Bilas dengan air bersihSelamat mencuba! #vcsunited #TipsKecantikan SKIN REPAIR PROGRAM PERKONGSIAN …

VCS Power

VCS POWER “Sis, kalau kulit saya sensitif boleh ke nak pakai #VCS ni?” Eh jangan risau. Mesti la boleh guna jugak. #VITAMIN C SERUM ni memang sangat selamat digunakan. Ada KKM tau. Nak bagitau dekat hampa ni, cik oren ni memang kami elakkan penggunaan alkohol tau, pewangi dan juga pewarna …

Kulit setiap orang berbeza. Oleh itu, kesan dan tindakbalasnya juga berbeza.

Kulit setiap orang berbeza. Oleh itu, kesan dan tindakbalasnya juga berbeza. Manfaat lengkap Vitamin C Serum by Annona kebiasaannya akan dapat dilihat sehingga selepas lengkap kitar penuh ‘skin-cell turn over’ berlaku, atau juga dipanggil proses ‘bersalin kulit’ iaitu sekurang-kurangnya 1-3 bulan. Kita mahu ikut fitrah kulit. Jangan terburu-buru mahu kesan …