Dapat wajah macam ni, confident level tu 100% la kan bila nak keluar.

SEBELUM Nak kena tepek foundation, bagi tutup liang pori dan cela parut jerawat SELEPAS Terasa confident keluar tanpa foundation. Cela parut sudah pudar. Liang pori semakin mengecil. Konsisten guna set kombo TRIPLET dan VCBM selama 2 bulan, kulit wajah si cantik manis ni makin manis dibuatnya😘 Dapat wajah macam ni, confident level tu 100% la …

Dapat wajah macam ni, confident level tu 100% la kan bila nak keluar. Read More »

Kulit kusam? Omaigod bila kulit kusam serinya itu yang kurang!

Betul tak? Ramai yang mengadu masalah kulit kusam ni tau. Jadi awak tak keseorangan. Bertenang dan jom cari solusi masalah ni. Kebiasaannya yang mengadu kulit kusam ni pemilik kulit jenis BERMINYAK dan KOMBINASI. Membersihkan muka dengan teliti sangat perlu sebab kalau awak tak bersihkan dengan betul nanti lama kelamaan kotoran dan habuk ni akan jadi …

Kulit kusam? Omaigod bila kulit kusam serinya itu yang kurang! Read More »

AKU SI KULIT KEMERAHAN

Ni bukan putih kemerah-merahan tau. Ni merah sebab sensitif 😂 Silap pakai sikit bak udang kena panggang lah jadinya . Pedih, mengelupas. Pendek kata pakai apa pun tak boleh! Banyak faktor jadi kulit sensitif ni. Antara nya sebab salah pakai produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya. Ia mengikis kulit dan akibat nya kulit mudah merengsa. …

AKU SI KULIT KEMERAHAN Read More »

Sabar itu manis.

Ni yang orang kata buah sabar itu manis ❤️ 3 bulan kot setia ber #VCSAnnona akhirnya masalah kulit yang boleh buat tidur malam tak lena ni dah lenyap dari wajah Nak cantik kena sabar. Follow jer cara guna dan tips yang diberi, insyaAllah tak rugi duit poket awak labur untuk vcs ni Awak ada masalah …

Sabar itu manis. Read More »

“Boleh ke spray face mist kerap-kerap?”

Tak perlu risau kalau dah ketagih nak spray #vcbm tu Formulanya ringan. Semburannya halus, padat dan mewah dengan antioksidan dan zat. Tangerine, Bergamot, Kolagen dan Bee Venom di dalam VCBM akan mula bekerja. Seimbangkan minyak dan air di kulit. Kulit segar wajah pun makin berseri Sangat ideal untuk digunakan sepanjang hari, walaupun selepas mekap. “Kulit …

“Boleh ke spray face mist kerap-kerap?” Read More »

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.