Kulit ni macam musim jugak kan. Kadang berminyak, kadang kering mengelupas.

Kadang tak pasal-pasal naik merah pakej sekali dengan gatal. Fuh stress boleh jadi hijau dibuatnya. Tu dulu. Bila dah mula bercinta dengan Vit C Serum dan Vit C Moisturising Cream Annona ni, musim-musim kulit bermasalah terbang dibuai angin lalu. Kulit pun makin sihat dan berseri. Cik Jer dah malu-malu nak muncul, parut pun dah mula …

Kulit ni macam musim jugak kan. Kadang berminyak, kadang kering mengelupas. Read More »

Belek muka di cermin, muka masam mencuka secara automatik.

Kulit langsung tak beri kerjasama dengan produk sebelum ini. Pelaburan untuk kulit ni memang banyak dah. Kalau dipikirkan semula memang laju je air mata turun selaju air terjun. Tapi hasilnya sangat mengecewakan. Sekarang, setelah beramah mesra dengan rangkaian produk VCS, alhamdulillah dah nampak perubahan yang positif. Pori dulunya terbuka seluas gua kini sudah mengecil dan …

Belek muka di cermin, muka masam mencuka secara automatik. Read More »

Kulit kusam?

Eh itu dulu sekarang tidak lagi. Ini semua penangan kuasa resapan cik oren VCS la ni. Kulit yang kusam dah bertukar jadi berseri-seri persis bidadari. Hanya dengan penggunaan set Kombo Basic Beauty VCS dah nampak hasil letop macam ni. Apa lagi kalau konsisten dan istiqomah nanti. Nampak tak dengan kuasa resapan 10x vit C dan …

Kulit kusam? Read More »

Ada cara untuk nyahkan parut lekuk cekci kat wajah awak tu tau.

Antaranya guna kaedah 1) Laser 2) Microdermabrasion 3) Microneedling 4) Chemical peel Nak citer cara ke 3 ni iaitu ‘ microneedling’. Microneedling atau jejarum halus sakti derma roller ni sejenis beauty tool yang bila digolek ke atas kulit, menyebabkan kulit teruja untuk hasilkan kolagen dan elastin dimana ia akan membantu kulit yang ‘tercedera’ untuk diperbaiki …

Ada cara untuk nyahkan parut lekuk cekci kat wajah awak tu tau. Read More »

Tak payah membazir dah nak buat rawatan laser bagai.

Efek salah pakai produk ni bukan biashe biashe tau Boleh buat kita down dan hilang konfiden nak berdepan dengan orang. Nasibla ada #VCSAnnona Memang pembantu terbaik untuk repair masalah kulit. Gabungan cleanser, serum, cream spf30 dan face mist berasaskan vit c berkhidmat dengan cemerlang sekali kepada tuannya. Jerawat dah kurang menjajah, parut pun hilang entah …

Tak payah membazir dah nak buat rawatan laser bagai. Read More »

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.